Lady Gaga, în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga, o figură controversată
Lady Gaga, o figură controversată

Cântăreaţa va concerta pe „Naţional Arena“ din Bucureşti la 16 august.

Dacă până acum au circulat zvonuri despre venirea controversatei artiste în România, acum e oficial. Lady Gaga va susţine primul său concert din România pe Naţional Arena, din Capitală, pe 16 august. Vedeta a anunţat pe contul său de Twitter şi pe pagina de Facebook datele următoarelor sale 21 de concerte din Europa, din cadrul turneului „Born This Way Ball", al doilea pe listă fiind Bucureştiul.

Alături de fotografia cu datele concertelor din turneu, Gaga a postat pe pagina de Facebook şi următorul mesaj pentru fanii europeni: „Atenţie micuţi monştri europeni: acestea sunt primele 21 de date ale turneului «Born This Way Ball»".

Informaţiile despre cât costă biletele pentru concertul de la Bucureşti al cântăreţei vor fi făcute publice ulterior, conform Mediafax. Există însă speculaţii cum că preţurile sunt cuprinse între 130 şi 495 de lei.

Un show deloc cuminte

Săptămâna aceasta urmează să se anunţe şi vârsta minimă a persoanelor care vor putea intra la concert, ştiut fiind faptul că spectacolul oferit de Gaga nu e deloc unul cuminte, ci unul care conţine costume spectaculoase şi multe momente pline de erotism.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a albumului „Born This Way", lansat în 2011. Acesta este cel de-al treilea material discografic marca Lady Gaga, după „The Fame" în 2008 şi „The Fame Monster" în 2009. Turneul european al artistei începe în Bulgaria, la Sofia, pe 14 august, iar după show-ul de la Bucureşti, Lady Gaga va cânta în Viena (18 august), Vilnius (21 august) şi Riga (23 august).

În vârstă de 26 de ani, cântăreaţa Lady Gaga, pe numele ei adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance" şi „Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi provocărilor - în special în ceea ce priveşte vestimenţia. În mai puţin de patru ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy, a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite