Lady Gaga, desemnată „Artistul Anului“ de Associated Press

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lady Gaga a fost numită „Artistul Anului" de agenţia americană Associated Press, fiind considerată persoana care a avut cea mai mare influenţă în cultură şi divertisment în 2011, potrivit charter.net.

Lady Gaga a primit 135 de voturi din partea editorilor şi directorilor agenţiei americane Associated Press (AP), reuşind să-l depăşească pe Steve Jobs, fondatorul Apple, care s-a clasat pe locul al doilea, la numai trei voturi diferenţă.

„Sunt foarte recunoscătoare şi apreciez foarte mult că am fost numită «Artistul Anului» de Associated Press. Le mulţumesc jurnaliştilor care m-au sprijinit de-a lungul anilor şi fanilor mei", a declarat Lady Gaga într-un comunicat de presă.

Taylor Swift, Charlie Sheen şi Adele s-au aflat printre vedetele care au mai primit voturi din partea AP. Betty White, Tina Fey şi Stephen Colbert se numără printre deţinătorii titlului de „Artistul Anului" în anii trecuţi.

Recent, Lady Gaga fost numită artista cu cele mai mari venituri obţinute în 2011, cântăreaţa încasând în acest an venituri de 90 de milioane de dolari din contractele de publicitate şi din show-urile susţinute în cadrul turneului „Monster Ball".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite