Ce vedete au fost la concertul Lady Gaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Cosoi a fost la concert cu Adela Popescu
Laura Cosoi a fost la concert cu Adela Popescu

Prestaţia de aseară a artistei a impresionat vedetele autohtone. Multe dintre ele au scris impresii de la concert pe Facebook.

Printre vedetele din showbiz-ul românesc ce au mers aseară la concertul din Piaţa Constituţiei se numără Horia Brenciu, Virgil Ianţu, Gabriel Cotabiţă, Cabral şi Andreea Ibacka, Zoli (Sistem), Giulia, Mihai Bendeac, Laura Cosoi, Adela Popescu, Ştefan Stan, Delia Matache, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Crina Abdrudan, Anda Adam, Roxana Ilie şi Prinţul Paul de România.

Laura Cosoi, care a mers la concert împreună cu Adela Popescu, a scris pe pagina ei de Facebook: „Dragă Lady Gaga, noi ne-am distrat foarte bine cu şi fără tine! Te pupăm, Laura şi Adela!". Impresionat de prestaţia artistei Lady Gaga a fost şi Mihai Bendeac. Acesta a scris pe reţeaua de socializare: „Fabulos! Sper doar că faza cu black Jesus s-a auzit până la Patriarhie! Fuck off!!!!!!!!!!! Şi, încă ceva. Gaga are dreptate. E o atitudine pe care, ca artist, o aprob. Cui îi place ce fac sau cum gândesc/mă manifest să mă urmărească. Cui nu-i place, la revedere. Refuz să mă mai intereseze ce vor masele. Am să fac doar ce-mi place MIE! O noapte faină, copii!!". El a mai spus că a fost impresionat de frumuseţea fetelor care au mers la concert.

Anda Adam a făcut câteva declaraţii legate de artistă cu câteva zile înaintea concertului de la Bucureşti: "Lady Gaga nu face doar un super show, ci şi cântă incredibil de bine. Are costume de scenă desprinse parcă din altă lume şi o trupă de dansatori foarte talentaţi. Întreg conceptul concertului este foarte bine gândit. Este o artistă complexă şi o admir foarte mult. Sunt convinsă că show-ul din România va fi de senzaţie şi că publicul va fi in extaz!". Anda a avut la concert o coafură inedită.

Anda Adam
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite