La Toya Jackson despre procesul doctorului Murray: „Sunt şocată câte minciuni s-au spus“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paris Jackson (stânga), fiica lui Michael, La Toya Jackson, Prince şi Blanket
Paris Jackson (stânga), fiica lui Michael, La Toya Jackson, Prince şi Blanket

La Toya Jackson (55 de ani), sora mai mare a lui Michael Jackson, a postat pe contul său de Twitter mai multe mesaje emoţionante care au legătură cu procesul doctorului Conrad Murray, acuzat de ucidere din culpă, potrivit telegraph.co.uk.

Procesul se desfăcoară chiar în aceste zile, la Los Angeles, iar în sală s-au aflat mai mulţi membri ai familiei Jackson, printre care surorile megastarului, La Toya şi Janet, şi mama artistului, Katherine Jackson.

„Acum e pauza de masă. Mi-e foarte greu să respir în sala de judecată, mi-e greu să-mi stăpânesc lacrimile. Nu ştiu cum reuşeşte mama să fie atât de puternică", a scris ieri La Toya pe Twitter.

„De lângă noi a fost răpit un frate, părinţilor mei le-a fost luat un fiu, Prince, Paris şi Blanket (copiii artistului - n.r.) au rămas fără tată, iar lumea a pierdut un REGE. Vreau dreptate şi o vreau acum!", este un alt mesaj postat de La Toya Jackson.

În alt mesaj, sora megastarului susţine că moartea lui Michael Jackson este „o conspiraţie în care au mai fost implicaţi şi alţii (în afară de doctorul Conrad Murray - n.r.)", dar că lucrurile au fost „muşamalizate". „Acum stau în pat şi mă gândesc la tot ce am auzit în sala de tribunal, în ultimele două zile. Sunt şocată câte minciuni s-au spus", a mai scris La Toya.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite