Kevin Costner cântă la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Costner, un actor pentru care muzica este a doua profesie
Kevin Costner, un actor pentru care muzica este a doua profesie

Actorul Kevin Costner va concerta, împreună cu trupa lui, Modern West, luni, de la ora 20.00, în Club Tribute din Bucureşti, a declarat pentru Mediafax, directorul de marketing al Castel Film, Bogdan Moncea.

Costner se află în România din luna septembrie, unde filmează pentru miniseria „The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de History Channel. Potrivit lui Bogdan Moncea, actorul american va mai sta în România până la jumătatea lunii decembrie. Înainte de a pleca, celebrul actor va reveni la o pasiune mai veche a sa - muzica - şi promite un show de senzaţie, alături de trupa lui, Modern West.

Al doilea concert în România

Concertul de luni, din ­Tribute Club,  va include cele mai cunoscute piese de pe cele două discuri lansate până în prezent de cunoscutul artist: „Untold Truths" (2008) şi „Turn It On"(2010). Printre hiturile pe care Costner le va cânta live se numără „Superman 14", „Long Hot Night" sau „Backyard". Biletele pentru concert pot fi cumpărate de la Club Tribute joi, vineri şi luni, între orele 10.00 - 18.00. Numărul locurilor este limitat, iar preţul unui bilet este de 150 de lei.

Acesta va fi al doilea concert pe care Kevin Costner îl va susţine în România, după cel din 2009, de la Arad. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite