Kevin Costner a concertat în Club Tribute din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Costner
Kevin Costner

Actorul Kevin Costner şi trupa sa, Modern West, au concertat, luni seară, pentru prima oară în Bucureşti, în Club Tribute.

Clubul a fost neîncăpător pentru cele aproximativ 700 de persoane care au asistat la concertul starului hollywoodian. Show-ul este al doilea susţinut în ţara noastră, după cel din Arad, din 2009.

Kevin Costner, care se află în România din luna septembrie pentru filmările la miniseria TV „The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", a dorit să ţină acest concert ca semn de mulţumire pentru oamenii care i-au fost alături pe perioada filmărilor şi pentru fanii săi.

Degajat şi şarmant, Kevin Costner a dovedit pe tot parcursul show-ului că nu este doar un actor foarte bun, ci şi un cântăreţ foarte talentat. Publicul i-a fost alături, aplaudând şi dansând în ritmurile country-rock.

Actorul şi trupa sa, Modern West, şi-au promovat în concert piese de pe cele trei albume lansate până acum „Untold Truths", „Turn It On" şi „From Where I Stand", dintre care amintim: „Moon so high", „Turn It On", „Indian Summer", „Let Go Tonight", „Find that Girl", „Hero", „Where Do We Go From Here", „Cleo At The Wheel" şi „Hey Man What About You".

Aproape fiecare single a fost însoţit de o scurtă poveste privitoare la semnificaţia sa şi la circumstanţele în care a fost scris.

Trupa a mai interpretat o piesă de pe coloana sonoră a miniseriei TV „The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", iar show-ul de aproape o oră şi jumătate s-a încheiat în acordurile single-ului „Mr. Tambourine Man", un cover după Bob Dylan, şi în aplauzele publicului.
La final, actorul a mulţumit echipei de filmare, prietenilor, trupei sale şi tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă petrecută în România.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite