Kevin Costner: „România e rece, dar cu oameni foarte calzi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Costner  a petrecut mai mult de două luni în România
Kevin Costner a petrecut mai mult de două luni în România

După două luni de filmări în România, actorul Kevin Costner a susţinut, luni seara, un concert de rămas-bun, în clubul Tribute, din Bucureşti. El a mărturisit că a fost impresionat de ospitalitatea românilor.

„Dacă am învăţat ceva în ultimele săptămâni este că pe români nu-i poţi opri să facă ceea ce vor", a caracterizat actorul american experienţa din ţara noastră. Aflat în România la filmările pentru miniseria TV „The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", starul hollywoodian a dorit foarte mult să susţină acest show în singura sa zi liberă, ca semn de mulţumire pentru colegii de platou, admiratorii săi şi pentru toţi cei care i-au fost alături în perioada şederii sale în ţară. De altfel, a fost primul concert al actorului în Bucureşti, alături de trupa sa, Modern West, arădenii având ocazia să-l vadă live în 2009.

Toate biletele vândute

Agitaţia a început în jurul orei 19.30, când actorul a păşit pe covorul roşu din faţa clubului. L-am urmat în backstage, unde starul a avut câteva momente libere înainte de începerea evenimentului şi a putut să stea de vorbă cu jurnaliştii. Cu această ocazie, Kevin Costner a negat zvonurile că ar dori să cumpere o proprietate în România. „Nu sunt adevărate. Sunt genul de om care, dacă decide să investească bani într-o proprietate, o face pentru că ştie că se va putea ocupa pe viitor de ea", a declarat el. Kevin Costner, care se află din luna septembrie în România, a apreciat ospitalitatea oamenilor, declarând că România este „rece pe dinafară, dar cu oameni foarte calzi".

Înainte de show, care a început după ora 20.00, pe ecrane a fost proiectat un colaj cu secvenţe din cele mai cunoscute filme ale actorului, iar sărutul din „The Bodyguard" a declanşat aplauzele publicului. În tot acest timp, actorul privea încântat de la intrarea în club. Aproximativ 700 de persoane, dintre care colegii de platou ai actorului, VIP-uri autohtone, curioşi, fani, au făcut ca locul să devină neîncăpător, biletele puse în vânzare fiind epuizate în 15 minute. Chiar dacă mulţi nu erau familiarizaţi cu muzica starului, ritmurile country-rock au reuşit să-i dezmorţească, astfel că publicul s-a bucurat alături de trupă pe tot parcursul serii.

Degajat, zâmbitor, plin de umor, Kevin Costner a comunicat în permanenţă cu fanii săi, povestindu-le cum au fost scrise piesele promovate în concert. Înainte de melodia „Moon So High", actorul a mărturisit: „În viaţă ai ocazia să vezi multe seri cu Lună plină. Dar nimic nu se compară cu Luna plină văzută din Transilvania. Este o privelişte minunată.

Actorul american (centru) şi trupa sa, Modern West, au încălzit atmosfera cu ritmuri country-rock

Actorul american (centru) şi trupa sa, Modern West, au încălzit atmosfera cu ritmuri country-rock

Asta contează în viaţă, ca oamenii să traverseze graniţele şi să-şi împartă experienţele". Starul şi trupa sa au promovat în concert piese de pe cele trei albume lansate până acum, „Untold Truths", „Turn It On" şi „From Where I Stand": „Moon so High", „Turn It On", „Indian Summer", „Let Go Tonight" sau „Hey Man What About You". Nu a lipsit o piesă de pe coloana sonoră a miniseriei TV „The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", iar show-ul de o oră şi jumătate s-a încheiat în acordurile single-ului „Mr. Tambourine Man", un cover după Bob Dylan.

La final, Kevin Costner a primit şi un buchet uriaş de flori, în timp ce mulţumea echipei de filmare, prietenilor, trupei sale şi tuturor celor care i-au fost alături în această perioadă petrecută în România. Spre amuzamentul tuturor, starul a declarat: „Trebuie să-mi întrerup discursul pentru că văd un buchet uriaş de flori care se îndreaptă către scenă. Dacă am învăţat ceva în ultimele săptămâni, este că pe români nu-i poţi opri să facă ceea ce vor".

Trupa Modern West a fost înfiinţată în 2007, iar de atunci grupul a susţinut numeroase concerte în America de Nord, Europa şi Rusia. Kevin Costner a decis să-şi formeze o trupă, la sugestia soţiei sale, Christine.

" Cel mai important lucru pentru mine este, fără discuţie, familia. Importante sunt şi aspiraţiile profesionale, plăcerile de zi cu zi, pasiunile, dar familia este un numitor comun pentru toţi oamenii de pe Planetă. "

" Reputaţia româncelor legată de frumuseţea lor e adevărată. Şi sunt destule frumuseţi în România."

" Orice artist are emoţii înainte de a urca pe scenă. E vorba de sentimentul pe care îl  experimentezi atunci când cineva te filmează şi simţi că trebuie să dai totul pe scenă. "

" Dacă am învăţat ceva în ultimele săptămâni, este că pe români nu-i poţi opri să facă ceea ce vor. "
Kevin Costner actor şi cântăreţ

700 de persoane au asistat la concertul susţinut la Bucureşti de artistul american.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite