Katy Perry, un an de succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katy Perry
Katy Perry

Recent, Katy Perry şi-a trecut în palmares titlul „Artistul Anului", oferit de postul de televiziune MTV. Titlu meritat pe deplin, având în vedere că single-urile ei au dominat în acest an topurile de specialitate.

Katy Perry (27 de ani) a avut un an excelent, cu cinci single-uri ce au ajuns în fruntea topurilor muzicale, iar turneul său „California Dreams" i-a adus încasări de peste 48 de milioane de dolari.

Katy Perry a devenit primul artist prezent în primele zece poziţii ale topului „Billboard Hot 100" timp de 52 de săptămâni consecutive. De asemenea, Katy Perry este singura artistă care a avut cinci single-uri incluse pe acelaşi album („Teenage Dream") care au devenit nr.1 în „Billboard Hot 100". În acest an, cântăreaţa şi-a făcut debutul cinematografic în filmul „The Smurfs".

În luna august, Katy Perry a fost marea câştigătoare la Gala MTV Video Music Awards. Artista a primit cel mai important premiu MTV la categoria „Cel mai bun videoclip al anului", pentru „Firework". Katy Perry a mai caştigat atunci două trofee, la categoriile „Cea mai bună colaborare" şi „Cele mai bune efecte speciale", ambele pentru clipul „E.T.", pe care artista l-a lansat împreună cu Kanye West.

În luna septembrie, artista a susţinut în concert în cadrul festivalului „Rock in Rio", în faţa a peste 100.000 de spectatori. Un an excelent pentru Katy Perry a cărei piesă „Fireworks" a primit două nominalizări la premiile Grammy de anul viitor. În 2012, cântăreaţa vrea să lanseze o păpuşă Barbie care să-i semene.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite