A murit Kathryn Joosten, vecina curioasă din serialul „Neveste disperate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii serialului „Neveste disperate" sunt în doliu, după ce una dintre cele longevive personaje din serial a murit sâmbătă. Actrița Kathryn Joosten a încetat din viață la vârsta de 72 de ani, după ce ani de zile s-a luptat cu o cumplită boală, cancer pulmonar.

Kathryn Joosten a murit în reşedinţa ei din Westlake Village, o localitate aflată la 60 de kilometri de Los Angeles, a precizat agentul ei de presă, Nadine Jolson. Actriţa americană a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în 2001.

Decesul actriţei s-a produs la mai puţin de trei săptămâni după difuzarea ultimului episod din serialul „Neveste disperate", în care personajul jucat de Joosten, Karen McCluskey, a murit din cauza aceleiaşi boli, în timp ce asculta piesa „Wonderful, Wonderful" interpretată de Johnny Mathis.

Interpreta personajului Karen McKluskey a câştigat două premii Emmy pentru „Cea mai bună participare specială într-un serial de comedie" în 2005 şi în 2008.

Actriţa a mai jucat în „Scrubs", „The West Wing", „Joan of Arcadia", „My Name Is Earl", „General Hospital" şi „Darma şi Greg".

Joosten a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în 2001, relatează Huffington Post. Deşi a intrat în remisie, boala a recidivat în septembrie 2009. După ce a fost supusă unor intervenţii chirurgicale şi unui tratament de chimioterapie, actriţa părea a fi din nou sănătoasă.

Potrivit TV Line, membrii familiei i-au fost aproape actriţei până la final.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite