Kate Winslet, în căutarea Titanicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kate Winslet
Kate Winslet

Actriţa Kate Winslet, celebră datorită rolului din filmul „Titanic", în care a jucat alături de Leonardo di Caprio, ar putea să vadă adevărata navă, scufundată în 1912, fiind invitată de omul de afaceri Richard Branson într-o expediţie pe fundul Atlanticului, potrivit Mediafax.

Patronul companiilor Virgin, miliardarul Richard Branson, al cărui nepot Ned Rocknroll are o relaţie cu actriţa, doreşte să o invite pe aceasta într-o expediţie cu submarinul, în Atlantic, unde se află epava Titanicului. Un loc în submarin într-o astfel de expediţie costă 44.400 de euro.

„E ceva ce-mi doresc foarte mult să fac. Sunt foarte serios în legătură cu treaba asta şi mi-ar plăcea să o invit pe Kate să vină cu mine. Nu ar fi interesant dacă vedeta din «Titanic» chiar ar avea ocazia să meargă să vadă adevărata navă? Voi vorbi cu ea, dar sunt sigur că va dori să profite de această ocazie", a spus Richard Branson.

În urmă cu trei luni, Kate Winslet (35 de ani) a salvat-o pe mama lui Richard Branson dintr-un incendiu devastator care a cuprins reşedinţa miliardarului de pe Insula Necker, din Arhipelagul Insulelor Virgine Britanice.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite