Kate Middleton va schimba cinci ţinute în ziua de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kate Middleton are un zâmbet fermecător FOTO: Getty Images
Kate Middleton are un zâmbet fermecător FOTO: Getty Images

Pentru Kate Middleton, soţia prinţului William al Marii Britanii şi ducesă de Cambridge, acesta este primul Crăciun petrecut în familia regală. Ţinuta vestimentară la o astfel de sărbătoare, chiar dacă ea are loc într-un cadru privat, se conformează unui cod vestimentar care a devenit tradiţie.

Supranumită „prinţesa stilului", Kate Middleton a dovedit că alegerile sale în materie de haine, la fiecare apariţie publică, influenţează alegerile a milioane de femei.la Site-ul gala.fr scrie că potrivit protocolului de la Curtea regală, Kate, devenită ducesă de Cambridge de la 29 aprilie, ar trebui să poarte în ziua de Crăciun cinci ţinute diferite. În calitate de soţie a prinţului William, Catherine va petrece prima zi de Crăciun la Sandringham House, în comitatul Norfolk, unde se află una dintre reşedinţele familiei Windsor. Acest lucru implică adoptarea unui întreg ritual la care participă toţi membrii familiei regale. La micul-dejun, Catherine va purta o ţinută casual.

La slujba religioasă va merge într-o ţinută elegantă, de zi, compusă din taior şi fustă, şi va purta obligatoriu o pălărie, în spiritul tradiţiei britanice dar şi al celei catolice, care cere ca femeile să aibă capul acoperit în biserică. La prânz, ducesa de Cambridge va avea ocazia să-şi pună în valoare silueta ultra feminină cu ajutorul unei rochii elegante. La începutul serii, adică de la ora când în Marea Britanie se serveşte ceaiul şi până la cină. Însă la masa de seară (cina propriu-zisă) va purta o rochie de seară, obligatoriu lungă.

Site-ul gala.fr sugerează că o rochie similară cu aceea pe care a purtat-o în luna iunie, la o gală de caritate, semnată de designerul Jenny Packham ar fi foarte potrivită.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite