Justin Bieber, altercaţie cu un paparazzo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Justin Bieber a fost acuzat de agresarea unui paparazzo în timpul unei altercaţii care a izbucnit duminică, după ce fotograful în cauză a încercat să îl fotografieze pe cântăreţul canadian şi pe iubita acestuia.

Altercaţia s-a produs în parcarea unui mall din Calabasas, California, unde artistul canadian în vârstă de 18 ani a cumpărat de curând o proprietate în valoare de 6,5 milioane de dolari. Cântăreţul era însoţit de iubita lui, actriţa Selena Gomez, informează Mediafax.

După incident, fotograful a telefonat la poliţie şi a fost transportat la spital, acuzând dureri în zona toracică. Victima a fost externată la scurt timp după aceea.

Atunci când poliţia a ajuns la faţa locului, Justin Bieber şi Selena Gomez nu se mai aflau în acel mall - unde au mers pentru a vedea un film -, însă autorităţile californiene au spus că vor solicita declaraţii din partea starului canadian, dar şi din partea martorilor, întrucât fotograful a depus o plângere oficială la justiţie, în care l-a acuzat pe Bieber de agresiune fizică.

Potrivit unor martori, fotograful bloca automobilul lui Bieber în momentul în care vedeta voia să iasă din parcare, iar cântăreţul a coborât din maşină cerându-i să se mute de acolo. Fotograful a refuzat şi altercaţia s-a produs în secundele imediat următoare.

Mai mulţi martori au spus că un avocat a venit la faţa locului şi l-a sfătuit pe acel paparazzo să telefoneze la serviciul de ambulanţă şi să întocmească o plângere la poliţie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite