Julio Iglesias: „Îi iubesc pe români“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julio Iglesias
Julio Iglesias

Julio Iglesias, care va concerta la Bucureşti pe 30 iunie, a declarat într-un interviu realizat de Liana Stanciu la Magic FM că cel mai mare privilegiu pentru un artist este să revină într-o țară care îl dorește și îl așteaptă.

„Cred că este cel mai mare privilegiu ca o țară să te dorească și să te aștepte. Vă mulțumesc pentru atâția ani... din 1969, că-mi dați oportunitatea să mă întorc în țara dumnevoastră mereu. Îi iubesc pe români, îi înţeleg foarte bine și este un sentiment ușor de comunicat fiindcă și eu simt la fel", a declarat artistul pentru Magic FM.

Julio Iglesias și-a adus aminte cu plăcere de concertele susținute în țara noastră, dar și de prietenii români. „Asistenta mea este o româncă, o femeie pe care o ador, iar cel mai bun prieten al meu din România, Valeriu Lazarov, mi-a făcut cunoștință cu publicul român cu 44 de ani în urmă lângă Carpați, la munte (la Braşov, la cerbul de Aur - n.r.), deci știu foarte bine România", a mai spus artistul spaniol.

Julio Iglesias a inclus România în turneul său „2012 World Tour" şi va concerta la Zone Arena din Bucureşti pe 30 iunie. Artistul în vârstă de 68 de ani îi va încânta pe fanii romani cu melodii celebre precum „Baila, morena", „Guantanamera", „La Carretera", „Aqua dulce, aqua sala".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite