Julian Assange, personaj în serialul „Familia Simpson“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Julian Assange, controversatul fondator al site-ului WikiLeaks, va asigura vocea pentru un personaj din serialul animat „Familia Simpson", în care va juca rolul unui vecin al acestei familii, după mutarea ei din oraşul fictiv Springfield, potrivit Reuters.

Scurta apariţie a lui Assange în „Familia Simpson" se va produce în episodul care va fi difuzat în Statele Unite pe 19 februarie, care va fi cel de-al 500-lea episod al serialului, a declarat Antonia Coffman, purtătoarea de cuvânt a televiziunii Fox care difuzează acest show TV în Statele Unite.
În acest episod, membrii familiei Simpson - Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie şi animalele lor de companie - şi-au părăsit oraşul natal şi s-au mutat într-o regiune izolată, unde descoperă că îl au ca vecin pe Julian Assange, care îşi joacă propriul rol.
Producătorii serialului au declarat că realizează faptul că Assange este un personaj controversat şi au evitat să prezinte în acest episod „situaţia lui legală". În schimb, echipa creativă de producţie a decis ca apariţia lui Assange în serial să fie una satirică. Julian Assange şi-a înregistrat replicile dintr-o reşedinţă din Marea Britanie.

Arestat la domiciliu


Julian Assange se află în stare de arest la domiciliu, într-o reşedinţă din afara Londrei şi urmează să apară în faţa Curţii Supreme din Marea Britanie, miercuri, unde va face apel la decizia de extrădare a sa în Suedia, unde a fost acuzat că a agresat sexual două femei.
Assange respinge acuzaţiile, afirmând că este vorba de o încercare de extrădare a sa în SUA, unde poate fi pus sub acuzare pentru publicarea a mii de mesaje dipolomatice confidenţiale.
Săptămâna trecută, televiziunea Russia Today, care difuzează programe în limba engleză, a anunţat că i-a oferit lui Julian Assange spaţiu de emisie pentru ca acesta să îşi realizeze şi prezinte propriul talk show. Assange va intervieva politicieni importanţi, analişti şi revoluţionari din lumea întreagă, iar emisiunea lui se va numi „The World Tomorrow", au precizat reprezentanţii televiziunii.

Cel mai longeviv serial de desene animate
„Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, „Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia şi politica internaţională.
Serialul „Familia Simpson" a introdus expresia „D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite