Jojo este ministrul Culturii în noul film al lui Sergiu Nicolaescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălina Grama alias Jojo revine pe marile ecrane în comedia „Ultimul corupt din România", regizată de Sergiu Nicolaescu.

În noua peliculă, Cătălina Grama reia rolul din „Poker", cel al Monicăi Lăcustă care de această dată schimbă viaţa de prostituată de lux pe respectabilul fotoliu de ministru al Culturii. Odata cu lansarea noului său film, actriţa va putea fi admirată din nou în piscină, însă spre deosebire de „Poker", celebra scenă ne-o va prezenta pe Jojo îmbrăcată.

,,Trebuie să vă mărturisesc că mi-a fost foarte frică pentru că eu n-am sărit în viaţa mea într-o pisicina, iar domnul Nicolaescu a fost foarte strict, a vrut neapărat să sar eu, nu s-a folosit nici o dublură si într-un final, am sărit ca o adevarată profesionistă. Recunosc că îmi tremurau genunchii uşurel. Monica iubeşte piscina aceea, pentru că aţi văzut-o şi în primul film sărind în piscină. De data asta vine încălzită de la minister şi nu mai are răbdare, sare de-a dreptul în piscină cu toate hainele de ministru pe ea", povesteşte Jojo.

Din distribuţia filmului mai fac parte Horaţiu Mălăele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, Ion Riţiu, Mircea Diaconu, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru.

Comedia „Ultimul corupt din România" va avea premiera în cinematografe pe 17 februarie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite