Johnny Depp şi Vanessa Paradis, la final de relaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Johnny Depp şi partenera sa de viaţă, Vanessa Paradis, trăiesc „vieţi separate" după ce au fost împreună 14 ani, potrivit dailymail.co.uk.

Zvonurile că cei doi s-au despărţit au fost alimentate de faptul că Depp a venit neînsoţit la gala Globurile de Aur, desfăşurată în weekendul trecut.

Potrivit revistei „People", relaţia dintre Johnny Depp (48 de ani) şi Vanessa Paradis (39 de ani) „scârţia" de ceva vreme. Ei sunt împreună de 14 ani şi au doi copii: o fată, (Lily-Rose, 12 ani) şi un băiat, Jack (9 ani).

„Johnny nu gestionează prea bine situaţia. Oamenii din jurul lui sunt îngrijoraţi. Această relaţie se îndreaptă spre sfărşit. Johnny chiar caută ajutor de specialitate, a vorbit cu avocaţi ca să afle cum să iasă din această relaţie", a declarat o sursă apropiată cuplului.

În noiembrie 2011, cei doi au fost împreună la Paris, unde a avut loc premiera filmului „The Rum Diary", în care joacă actorul american. Vanessa Paradis nu a fost însă prezentă la acest eveniment, preferând să meargă la un concert, potrivit „People".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite