Johnny Depp, cel mai iubit star de cinema

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Johnny Depp s-a situat, pentru al doilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai iubite staruri de cinema, potrivit rezultatelor unui sondaj care se realizează anual în Statele Unite ale Americii.

Starul american în vârstă de 48 de ani s-a situat, ca şi în 2011, pe primul loc în Harris Poll, un top realizat anual în Statele Unite începând cu 1994.

Actorii Denzel Washington şi Clint Eastwood s-au clasat la egalitate pe locul al doilea. Tom Hanks ocupă locul al patrulea, iar poziţia a cincea este ocupată de John Wayne.
Ediţia din acest an a Harris Poll a evidenţiat câteva diferenţe curioase între preferinţele respondenţilor, în funcţie de sex, rasă şi simpatii politice.

Bărbaţii l-au votat pe Clint Eastwood drept favoritul lor, iar femeile l-au ales pe Johnny Depp. Johnny Depp a obţinut cele mai multe voturi din partea respondenţilor cu vârstele cuprinse în intervalul 18-65 de ani, însă persoanele în vârstă de peste 66 de ani l-au preferat pe George Clooney.

Depp, starul francizei „Piraţii din Caraibe", i-a avut de partea sa pe americanii din est, centru şi vest, iar Clint Eastwood, în mod deloc surprinzător, a fost preferatul americanilor din sud.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite