Jerry Lee Lewis, a şaptea oară la altar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PhJerry Lee Lewis este un pionier al rock and roll-ului,  dar şi un mare cuceritor
PhJerry Lee Lewis este un pionier al rock and roll-ului, dar şi un mare cuceritor

Cântăreţul american Jerry Lee Lewis, în vârstă de 76 de ani, s-a logodit din nou şi intenţionează să se căsătorească pentru a şaptea oară, însă nu fără scandal, potrivit Mediafax.

Potrivit publicaţiei americane „National Enquirer", unul dintre verişorii lui Lewis nu este de acord cu relaţia artistului. În 1957, Jerry Lee Lewis s-a căsătorit cu verişoara lui în vârstă de 13 ani, Myra Gale Brown, lucru care aproape că i-a distrus cariera muzicală.

Muzicianul american s-a logodit acum cu Judith Brown, fosta soţie a verişorului său Rusty, fratele mai tânăr al Myrei. Rusty îl acuză pe Jerry Lee Lewis că i-a furat soţia. „În 2010, am intrat în camera lui şi am surprins-o în timp ce îi făcea masaj la picioare într-un fel care nu se cuvenea", a spus Rusty, care a fost pentru o vreme toboşar în trupa lui Jerry Lee Lewis. „Am întrebat-o: «Ce dracu' se întâmplă aici?», dar ea a negat că ar fi avut o aventură cu el", a completat el.

Rusty susţine că între cei doi nu există o dragoste adevărată. „Lucrul cel mai ciudat în această poveste este că Jerry nici măcar nu o plăcea pe Judith, iar ea, la rândul ei, spunea că Jerry era murdar şi mirosea urât. Însă după ce a dat de mirosul banilor, lucrurile s-au schimbat", a mai spus Rusty. Jerry Lee Lewis este un pionier al stilului rock and roll şi este autorul unor hituri precum „Great Balls of Fire" şi „Breathless".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite