Jennifer Lopez va cânta la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Lopez, concert la București
Jennifer Lopez, concert la București

Jennifer Lopez vine în concert la București pentru prima dată. Una din cele mai frumoase cântărețe din lume va cânta pentru fanii săi din România, în toamnă.

Chiar dacă se cunoștea faptul că exită negocieri pentru a o convinge pe cântăreață să vină în România nu au fost lansate zvonuri. Organizatorii au stabilit să păstreze tăcerea până în momentul în care s-a semnat contractul, informează site-ul urban.ro. Frumoasa cântăreață latino-americană va cânta live în București pe 15 noiembrie 2012, la Romexpo. Încă nu se cunosc detalii despre prețul biletelor sau când vor fi puse în vânzare, însă faptul că turneul vedetei „Dance Again" va face o escală în România este sigur.

Înainte de concertul de la București, Jennifer Lopez va concerta în Belarus, iar după aceea va pleca în Turcia. Turneul mondial „Dance Again" a început zilele trecute în Panama și are deja un succes nebun.

Până în prezent, Jennifer Lopez a anunțat 48 de concerte din turneul său, 28 dintre ele fiind în Europa. Între acestea este inclus și concertul de la București. Costumele (șase la număr) pentru spectacolul de pe 15 noiembrie au fost create de Zuhair Murad.

Artista are un setlist bogat care include atât hitul care dă titlul turneului, colaborarea cu Pitbull pentru piesa „Dance Again", cât și „Love Don't Cost a Thing", „I'm into you", „Papi" și alte melodii atât de pe albumul „Love" cât și de pe materialele mai vechi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite