Jennifer Aniston, desemnată cea mai sexy femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie în opinia  cititorilor MensHealth.com.
Jennifer Aniston, cea mai sexy femeie în opinia cititorilor MensHealth.com.

Actriţa a fost desemnată „cea mai sexy femeie din toate timpurile“, în urma unui sondaj la care au participat cititorii site-ului MensHealth.com.

În sondajul online realizat de publicaţia „Mens Health", actriţa americană Jennifer Aniston a devansat o serie de „legende" din lumea filmului şi a muzicii, precum Raquel Welch, Marilyn Monroe, Madonna, Pamela Anderson şi Angelina Jolie, potrivit contactmusic.com.

Jennifer Aniston, în vârstă de 42 de ani, a declarat că, în opinia ei, actriţa franceză Brigitte Bardot şi activista feministă Gloria Steinem ar trebui să ocupe primele poziţii în topul celor mai sexy femei din toate timpurile. Pe locul al doilea în sondajul realizat de editorii site-ului
MensHealth.com s-a clasat actriţa Raquel Welch, iar podiumul a fost completat de legendara Marilyn Monroe, care a ocupat poziţia a treia.

În 2005, Jennifer Aniston a fost „femeia anului"

Pe locurile următoare din Top10 s-au clasat cântăreţele americane Britney Spears şi Madonna, actriţa suedeză Ursula Andress, fotomodelul american Bettie Page, starleta canadiano-americană Pamela Anderson şi actriţele americane Jane Fonda şi Angelina Jolie. Jennifer Aniston nu este la prima nominalizare de acest gen. În 2002, ea a primit premiul Steaua Stelelor - The Scorpio Multimedia Cable TV Awards, iar în 2005, a fost aleasă de cititorii revistei „GQ" „femeia anului".

info

Intensa ei mediatizare s-a datorat relaţiei cu actorul Brad Pitt, actualul soţ al Angelinei Jolie, de care Jennifer a divorţat în 2005. Jennifer s-a căsătorit cu Brad Pitt pe 29 iulie, 2000, la Malibu. Într-o lume supusă la constrângeri şi presiuni cum este Hollywoodul, ani întregi mariajul lor a fost considerat un succes. Zvonurile că relaţia lor era pe sfârşite au început să circule atunci când Brad Pitt a apărut la premiera filmului „Ocean's Twelve" fără soţia sa. Într-adevăr, Aniston a intentat divorţ la data de 25 martie 2005.

Despărţirea de celebrul actor a aruncat-o pe Aniston într-un con de umbră mediatic. Din punct de vedere profesional, a trecut în etapa comediilor romantice, jucând în  „Dumnezeu pentru o zi", „Surpriză: vine Polly" sau „Management". De-a lungul anilor, Aniston a câştigat multe premii, printre care Premiul Emmy pentru „cea mai bună actriţă într-un serial de comedie" („Friends"/„Prietenii tăi"), „Globul de Aur" pentru „cea mai bună actriţă" într-un serial de comedie" sau „People's choice" pentru „Star-ul TV preferat". 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite