VIDEO Jennifer Aniston, „cea mai sexy“ femeie din toate timpurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Actriţa americană Jennifer Aniston a fost desemnată „cea mai sexy" femeie din toate timpurile, în urma unui sondaj la care au participat cititorii site-ului MensHealth.com.

În acest sondaj, actriţa americană a devansat o serie de „legende" din lumea filmului şi a muzicii, precum Raquel Welch, Marilyn Monroe, Madonna, Pamela Anderson şi Angelina Jolie, potrivit contactmusic.com.

Jennifer Aniston, în vârstă de 42 de ani, a declarat că, în opinia ei, actriţa franceză Brigitte Bardot şi activista feministă Gloria Steinem ar trebui să ocupe primele poziţii în topul celor mai sexy femei din toate timpurile.

Pe locul al doilea în sondajul realizat de editorii site-ului MensHealth.com s-a clasat actriţa Raquel Welch, iar podiumul a fost completat de legendara Marilyn Monroe, care a ocupat poziţia a treia.

Pe locurile următoare din Top10 s-au clasat cântăreţele americane Britney Spears şi Madonna, actriţa suedeză Ursula Andress, fotomodelul american Bettie Page, starleta canadiano-americană Pamela Anderson şi actriţele americane Jane Fonda şi Angelina Jolie.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite