Jennifer Aniston, din nou la altar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi actori formează de numai un an un cuplu
Cei doi actori formează de numai un an un cuplu

Actriţa americană ar putea ajunge la altar înaintea fostului soţ, Brad Pitt. Ea s-a logodit vineri cu actorul Justin Theroux, cu care are o relaţie de un an.

Cei doi actori şi-au început relaţia în mai 2011. Vineri, Justin Theroux şi-a sărbătorit ziua de naştere şi, cu această ocazie, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. „Justin Theroux a avut parte de o aniversare uimitoare, vineri, când a primit un cadou minunat de la iubita sa, care a acceptat cererea lui în căsătorie", a declarat impresarul actorului pentru revista People. Agentul actriţei, Stephen Huvane, a confirmat aseară vestea.

Jennifer Aniston are 43 de ani, iar Justin Theroux - 41 de ani. Actriţa a fost căsătorită cu Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după ce în presă s-a vehiculat că el ar fi înşelat-o cu Angelina Jolie.

Aniston a devenit cunoscută datorită rolului Rachel din serialul de comedie „Friends", pentru care a primit numeroase premii, printre care un Emmy şi un Glob de Aur. Anul acesta, ea a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedetă din distribuţia serialului „Friends" care a primit o astfel de distincţie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite