Jean-Claude Van Damme face mărturisiri intime: a avut o aventură cu o cântăreaţă celebră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul îşi promovează în această perioadă noul film, "Eroi de sacrificiu 2"
Actorul îşi promovează în această perioadă noul film, "Eroi de sacrificiu 2"

Van Damme a mărturisit într-un interviu că a avut o relaţie cu o cunoscută cântăreaţă în timpul filmărilor pentru pelicula „Street Fighter", din 1994.

Actorul în vârstă de 51 de ani a ţinut mulţi ani un secret faţă de soţia sa, Gladys Portugues, cu care pare că are o relaţie perfectă. În cadrul unui interviu acordat cotidianului The Guardian pentru a-şi promova noul film (The Expendables 2 - Eroi de sacrificiu 2), Jean-Claude Van Damme a spus că a avut o aventură cu cântăreaţa Kylie Minogue, în 1994.

Relaţia lor s-a înfiripat în timpul filmărilor pentru pelicula „Street Fighter", potrivit actorului. „Ştiţi ce, ar trebui să o întrebaţi pe ea. Are o memorie mai bună", a declarat Van Damme pentru cotidianul The Guardian. „Am 51 de ani, ştiţi cât de mult am fost lovit la faţă în timpul filmărilor pentru «The Expendables»? Nu, nu. Nu. Să spunem că s-a întâmplat. Şi ce? Cine vrea să ştie? Ok. Da, da, da. S-a întâmplat. Eram în Thailanda când am avut o aventură", a mai spus Van Damme.

El susţine că apropierea era inevitabilă. „Săruturi pasionale, nopţi fierbinţi. Ar fi fost anormal să nu fi avut o aventură, ea este atât de frumoasă şi o vedeam zi de zi, avea un zâmbet frumos, era atrăgătoare şi nu se comporta ca o mare vedetă. Ştiam Thailanda foarte bine, aşa că i-am prezentat şi ei ţara. Este o femeie extraordinară", susţine actorul.

La vremea aceea, el nu forma un cuplu cu Gladys, pentru că divorţaseră în 1992, după cinci ani de căsătorie. Cei doi s-au recăsătorit în 1999, dar în acest interval, Van Damme a avut o relaţie cu Darcy LaPier, cu care s-a căsătorit în 1994, deci chiar în anul în care ar fi avut aventura cu Kylie Minogue.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite