Javier Bardem, „ticălosul“ din noul „James Bond“, are o stea pe Walk of Fame

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Javier Bardem a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Los Angeles, joi, cu o zi înainte de lansarea în Statele Unite ale Americii a celui mai recent film din seria „James Bond", în care starul spaniol interpretează rolul unui terorist.

„Nu m-aş fi gândit niciodată că voi avea parte într-o bună zi de o astfel de onoare", a declarat Javier Bardem, potrivit Mediafax. Starul, care intrepretează personajul negativ în noua peliculă din seria Bond, „007: Coordonata Skyfall", a fost însoţit la acest eveniment de cele două fete Bond din această producție, actriţele Berenice Marlohe şi Naomie Harris. La ceremonia de dezvelire a stelei a fost prezent şi regizorul acestui film, Sam Mendes.

Javier Bardem, care este căsătorit cu actriţa Penelope Cruz, a obţinut un Oscar în 2007, pentru rolul din „Nu există ţară pentru bătrâni/ No Country For Old Men". Starul spaniol s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum „Biutiful", „Vicky Cristina Barcelona", „Dragoste în vremea holerei" și „Colateral".

image

Javier Bardem și steaua lui norocoasă FOTO Reuters

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite