Jake Gyllenhaal, în munţii Islandei cu Bear Grylls

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal

Actorul britanic Jake Gyllenhaal i s-a alăturat celebrului Bear Grylls, gazda programului „Tehnici esenţiale de supravieţuire", într-o aventură periculoasă în Islanda, printre munţi, gheţari şi vulcani activi.

Experienţele celor doi vor fi prezentate într-un episod special din „Tehnici esenţiale de supravieţuire", care va fi difuzat pe Discovery Channel marţi, 18 noiembrie, începând cu ora 22.00.

În acest episod, Grylls şi Gyllenhaal traversează timp de două zile munţii înzăpeziţi, înfruntând furtuni, viscol şi vânt puternic. Condiţiile meteo au fost atât de dificile, încât toate zborurile au fost anulate în acea perioadă.

„Vântul a fost atât de puternic încât efectiv a spulberat un jumbo jet de pe pistă. În timpul acesta, noi eram la 1.500 de metri altitudine", a declarat Bear Grylls.

Partenerul său de călătorie, Gyllenhaal, a fost obligat să mănânce viermi la micul dejun, să traverseze un râu îngheţat şi să-şi înfrunte teama de înălţime.

După filmarea acestui episod, Bear Grylls l-a lăudat pe tânărul actor. „Nu am cum să nu admir pe cineva care a ieşit din zona sa de confort pentru a-şi pune viaţa în mâinile unui străin. A fost incredibil. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost faptul că în situaţii limită mi-am putut da seama cum este el cu adevărat", a mai spus Grylls.

„Pentru mine, a fost o aventură a cunoaşterii", a declarat Jake Gyllenhaal, actor cunoscut din filme ca „Brokeback Mountain" şi „Prinţul Persiei".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite