J. Lo şi-a trimis sosia să filmeze în locul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Cântăreaţa Jennifer Lopez a folosit o sosie pentru mai multe reclame TV pentru producătorul italian auto Fiat, în care promovează noul model Fiat 500. Deşi clipurile au fost realizate în Bronx, unde a copilărit cântăreaţa, aceasta nici n-a pus piciorul pe străzile cartierului american, celebru ca fiind rău famat, potrivit thesmokinggun.com.

Deşi mulţi dintre fanii lui J.Lo ar crede că artista este cea care apare la volanul Fiatului 500, plimbându-se pe străzile cartierului ei, şoferiţa este de fapt o sosie a cântăreţei, potrivit unor surse din echipa de producţie a clipului.

J.Lo a preferat însă să filmeze câteva scene în Los Angeles, la volanul automobilului a cărei imagine este. Secvenţele au fost apoi prelucrate cu aparatură de ultimă generaţie astfel încât să pară că artista însăşi se plimbă pe străzile din Bronx.

Gurile rele spun că pentru spoturile de promovare, J. Lo a primit câteva milioane de dolari.

În cel mai recent videoclip pentru piesa „Papi", artista apare într-un Fiat 500. De asemenea, marca a fost promovată şi la premiile American Music Awards, de weekendul trecut, când pe scenă a fost adus un Fiat 500 pentru concertul susţinut de Lopez.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite