JLo nu mai vine la Bucureşti! Vezi ce a nemulţumit-o pe artistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul pe care Jennifer Lopez urma să-l susţină pe 14 noiembrie 2012 la complexul Romexpo a fost mânat pentru anul viitor, au anunţat organizatorii evenimentului.

Data la care va avea loc concertul în 2013 va fi comunicată ulterior, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori. Zvonuri privind anularea concertului au apărut şi la începutul lunii august, însă ele au fost infirmate ulterior.

„Motivul amânării mult-aşteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultimă oră a cerinţelor tehnice ale turneului european, în special în ceea ce priveşte detaliile de scenotehnică", se arată în comunicat. Mai exact, clădirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, se pare că nu ar corespunde din punct de vedere tehnic cerinţelor lui Jennifer Lopez, iar în Bucureşti nu ar exista nicio sală care să poată găzdui concertul artistei americane. „Cu siguranţă, concertul va fi organizat într-un spaţiu exterior, care să permită construirea unei structuri care să poată susţine toate cerinţele tehnice necesare show-lui. În acest context, România va beneficia de un spectacol JLo la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut fi realizat în condiţiile prevăzute iniţial", au mai precizat organizatorii.

Cei care au apucat să cumpere bilete sunt informaţi că ele vor fi valabile pentru data ce urmează a fi programată şi anunţată. Dacă există persoane care nu mai doresc să meargă la concert în 2013, ele pot recupera banii plătiţi pe bilete, de la punctele de vânzare de unde au achiziţionat biletele, începând cu data de 5 octombrie şi până pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite