J.K. Rowling a făcut terapie ani de zile din cauza lui Harry Potter. ”Eram cu adevărat bulversată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoarea celebrei serii de cărți ”Harry Potter” mărturisește că succesul pe care l-a dobândit într-un timp foarte scurt a făcut-o să apeleze la un specialist.

Trecerea de la statutul de mamă care își creștea copiii din alocații la cel de persoană publică a fost un proces de tranziție extrem de dificil pentru Rowling, autoarea care actualmente este mai bogată și decât regina Angliei.

Într-un interviu pentru "Daily News & Analysis", J.K. Rowling a recunoscut că a trebuit să recurgă la terapie ca să facă față succesului fulminant de care au ajuns cărțile sale. Autoarea spune că ajunsese "la capătul răbdării" când a apelat la specialiști.

"Timp de câțiva ani, m-am simțit, la nivel mental, ca pe o bandă de alergat. Încercam să rămân eu însămi. Totul se schimbase atât de repede și de ciudat. Nu cunoașteam nicio persoană publică. Nu cunoașteam pe nimeni la care puteam să apelez și să-i spun <<Ce faci?>>. Așadar, eram de-a dreptul dezorientată", a mărturisit scriitoarea pentru The Telegraph.

"Când viaţa a început să mi se schimbe, am recurs la o terapie. Sunt adeptă a acestui lucru şi recunosc că m-a ajutat mult", a mai declarat Rowling.

Scriitoarea se pregătește pentru turneul de promovare a primei sale cărți de după seria "Harry Potter". Autoarea mărturisește că povestea noii sale cărți, "The Casual Vacancy", este inspirată din viața prietenilor ei. Deși n-a fost încă lansată, cartea a fost deja precomandată de un milion de fani ai lui Rowling.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite