UPDATE Iurie Darie, internat în stare gravă. Actorul nu se mai poate mişca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul a fost internat de urgenţă astăzi de dimineaţă. Soţia sa, Anca Pandrea l-a dus la spital după ce acesta s-a simţit rău de la primele ore ale dimineţii.

UPDATE 3 Pe de altă parte, Anca Buliman, managerului unităţii sanitare unde este internat actorul a declarat pentru Mediafax că Iurie Darie se află la spital pentru un set de analize de rutină şi că ar putea rămâne internat încă două, trei zile.

UPDATE 2 „Am aflat că maestrul este internat la Bagdasar Arsenie, din păcate nu mai poate merge, iar doctorul Georgescu îi va face o puncţie la creier să îi scoată nişte lichid, şi în funcţie de rezultatul analizelor îl va opera pe creier sau nu“, a declarat pentru România TV Marius Marinescu, prieten cu Iurie Darie. Decizia medicilor va fi făcută publică după-amiază.

UPDATE 1 După spusele unui apropiat al actorului, starea de sănătate a lui Iurie Darie s-a agravat. El va avea nevoie de o puncţie urmată de o intervenţie chirurgicală pe creier.

„S-a simţit rău. Nu ştim ce are... Profesorul Georgescu îi face nişte analize şi abia după aceea putem vorbi de un diagnostic“, a declarat Anca Pandrea, pentru Libertatea.

Iurie Darie este internat la la Spitalul Bagdasar Arsenie, din Capitală. Medicii îi fac mai multe investigaţii, pentru a putea da un verdict.

Anul trecut, actorul a fost dus de urgenţă, de o echipă SMURD, la Spitalul Floreasca din Capitală după ce şi-a pierdut cunoştinţa pe stradă.

Vom reveni cu amănunte.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite