Actorul Iurie Darie, transferat de Spialul Municipal la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde a fost operat pe creier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Iurie Darie a fost internat din nou la spital, după ce a acuzat dureri în piept. Acesta se află la Spitalul Municipal unde urmează să fie supus unor investigații medicale. Actorul a suferit recent o intervenție chirurgicală pe creier, iar crizele de astăzi sunt efectele unor complicații.

UPDATE 21.39 Iurie Darie este transferat, sâmbătă seară, de la Spitalul Universitar Bucureşti la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", unde în 21 mai actorul a fost operat pentru eliminarea lichidului de la creier.

Medicii de la Spitalul Universitar au luat decizia de a-l transfera pe actor în condiţiile în care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecinţa afecţiunii mai vechi, pentru care a fost operat, de altfel, la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni".

Actorul Iurie Darie a ajuns din nou la spital, după ce s-a plâns de dureri puternice în piept, urmând să fie suspus unor investigații medicale. El a fost transportat cu o ambulanța la unitatea medicală, unde se află și soția lui, actrița Anca Pandrea.

Iurie Darie a fost operat la finalul lunii trecute, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, pentru a i se scoate prin drenare un lichid din zona creierului. Operaţia a reusit, iar actorul se află acum în plin proces de recuperare. El trebuie să înveţe să vorbească şi să meargă din nou.

Actorul Iurie Darie a fost internat la o clinică socială de bătrâni din Sectorul 6 al Capitalei. Maestrul şi soţia sa nu reuşesc să acopere cheltuielile necesare pentru tratament postoperator, astfel au decis că aceasta este cea mai bună soluţie.

La complexul în care a fost internat, Iurie Darie are la dispoziţie toate condiţiile, inclusiv servicii de fizioterapie şi chinetoterapie. Actorul va rămane internat aici cel puţin o lună, după care va fi dus în Israel, relatează România TV.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite