Iuliana Tudor, voluntar special pentru Crucea Roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliana Tudor, gazda emisiunii „O dată-n viaţă" de la TVR 1, s-a alăturat voluntarilor Crucea Roşie, în sprijinul persoanelor afectate de căderile masive de zăpadă. Astfel, 10 tone de alimente vor ajunge astăzi la localităţi complet izolate.

Iuliana Tudor, în calitate de voluntar special al Crucii Roşii Române a ajuns deja în localitatea Pogoanele, judeţul Buzău, urmând apoi să plece spre judeţul Vrancea, comuna Vartescoiu, satul Beciu, acolo unde oamenii au cu adevărat nevoie de ajutor.
Despre experienţa petrecută în satele izolate ale României, Iuliana Tudor spune: „Aici am cunoscut, cu adevărat, ce înseamnă să te lupţi pentru supravieţuire. Când eşti îngropat în zăpezi, timpul capătă alte coordonate. În această perioadă, pentru oamenii de aici, nici banii nu mai au valoare! Ce şi de unde să cumpere? Fac din nou un apel la solidaritatea românilor şi îi invit să se alăture voluntarilor Crucea Roşie prin donaţii în alimente. Pe site-ul lor găsiţi toate detaliile. Reamintiţi-vă că este o adevărată luptă să scoţi maşina din parcare, în oraşele cât de cât deszăpezite. Imaginaţi-vă că oamenii de aici supravieţuiesc acoperiţi de zpădă, făcând cu greu diferenţa dintre zi şi noapte. Fii voluntar! Fii Crucea Roşie!", a fost îndemnul Iulianei Tudor pentru români.
În experienţa sa de voluntar special al Crucii Roşii, Iuliana Tudor a fost însoţită de o echipă a Televiziunii Române. De la ora 20.00, în Telejurnalul TVR 1 şi TVR INFO va prezenta detalii despre această acţiune.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite