Iubita lui George Clooney, îmbrăcată de o româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stacy Keibler şi George Clooney, la gala Hollywood Film Awards
Stacy Keibler şi George Clooney, la gala Hollywood Film Awards

Actriţa Stacy Keibler (32 de ani), noua iubită a lui George Clooney, a făcut senzaţie la gala Hollywood Film Awards, desfăşurată aseară, la Beverly Hills, într-o rochie mov semnată de designerul român Maria Lucia Hohan.

Stacy Keibler

Este a doua ţinută a designerului român care atrage atenţia jurnaliştilor străini, după ce în urmă cu câteva zile Stacy Keibler a purtat la un eveniment londonez o rochie vaporoasă, creată tot de Maria Lucia Hohan.

După ce Ingrid Vlasov a devenit unul dintre creatorii preferaţi ai cântăreţei Lady Gaga, a venit rândul unei alte românce să fie remarcată de vedetele de la Hollywood. Maria Lucia Hohan (31 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi designeri din noul val. A absolvit Facultatea de Design Textil din cadrul Institutului Superior de Arte Aplicate (Paris), după care a plecat la Milano, unde a lucrat, pentru o scurtă perioadă, ca ilustrator pentru casa de modă Krizia.

În prezent, maria Lucia Hohan îşi vinde creaţiile în Elveţia, Grecia, Spania, Singapore şi în Orientul Mijlociu.

George Clooney (50 de ani) s-a despărţit de modelul italian Elisabetta Canalis în această vară, însă la doar câteva luni s-a afişat cu noua sa iubită, Stacy Keibler, care este cu 18 ani mai tânără.

Stacy Keibler, în ţinuta semnată de Maria Lucia Hohan

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite