Iubita lui DiCaprio, cea mai bună din clasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Românca Mădălina Ghenea, lăudată de fosta profesoară. Top-modelul român Mădălina Ghenea (24 de ani), noua cucerire a actorului american Leonardo DiCaprio, a ajuns, peste noapte, o vedetă în presa internaţională.

Cei doi par să fi trăit o noapte fierbinte, după care s-au „răcorit" pe terasa unui apartament din Vaucluse (o suburbia a oraşului Sidney, Australia), unde au fost surprinşi de paparazzi, notează tabloidul britanic „The Sun". Ei par foarte apropiaţi, abia treziţi din somn. Leo se plimbă pe lângă Mădălina îmbrăcat sumar, într-un maieu şi în bermude, după care se aşază la masă, lângă frumoasa brunetă, care poartă o rochie decoltată.

A dat baletul pe modelling

Până să ajungă cunoscută peste hotare, Mădălina era o fată obişnuită din Slatina, care visa să ajungă model. Ea a făcut patru ani de balet şi a luat lecţii de pian. Profesoara de balet a tinerei, Maria Săvescu (67 de ani), cu care Mădălina păstrează şi acum legătura, spune despre ea că „era o fată frumoasă, deosebită şi ambiţioasă, care îşi dorea să facă o carieră în modelling". Tânăra era însă foarte talentată şi la balet. „Era printre cele mai bune din clasă, dar nu i-a părut rău când a renunţat ca să facă modelling, pentru că asta îşi dorea", a mai spus profesoara.

Mădălina Ghenea a ajuns celebră peste graniţe după ce şi-a început cariera în modelling, la doar 14 ani. Descoperită de Liviu Ionescu, managerul agenţiei MRA Models, tânăra a ajuns la Milano, iar de aici, direct pe podiumurile de modă.

A defilat pentru nume importante din industrie precum Gucci, Alberta Feretti sau Roccobarocco, a pozat pentru campanii de lenjerie intimă şi a apărut în zeci de reclame. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite