Irina Nicolae, ex ASIA, despre Marius Vizer: „M-a cucerit prin naturaleţea sufletului său“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Vizer şi Irina Nicolae
Marius Vizer şi Irina Nicolae

Irina Nicolae, fostă componentă a trupei Asia vorbeşte în cel mai recent număr al revistei „The One" despre motivele care au făcut-o să se îndrăgostească de controversatul om de afaceri Marius Vizer.


De şase ani, Irina locuieşte la Budapesta, alături de partenerul său. „M-a cucerit prin naturaleţea sufletului său, prin zâmbetul blând şi vorba duioasă, prin forţa şi caracterul său de învingător", a spus Irina Nicolae. „Noi formăm o familie, deşi nu avem un act care să certifice acest lucru. Ne iubim şi, atâta vreme cât iubirea ne va ţine împreună, vom fi o familie, cu sau fără acel act", a adăugat ea.

Fosta cântăreaţă, care a realizat un pictorial la Paris pentru revista „The One" (foto jos), şi-a amintit cu nostalgie despre perioada ASIA.

„ASIA a funcţionat perfect, pentru că relaţiile dintre noi erau excelente! Sigur că ne mai ciondăneam pentru coregrafii sau pentru locul de la fereastră în avion, dar ne reveneam rapid. Fiecare aducea câte ceva: Anca era responsabilă cu bancurile, Sorana era mereu îndrăgostita «familiei», Anemona era visătoare, eu perfecţionistă şi vorbăreaţă", a declarat Irina, care ca precizat că nu a avut niciodată o poziţie privilegiată în formaţie, chiar dacă a fost iubita lui Florin Ionescu, unul dintre manageri.

„Relaţia mea cu Florin a început înainte de a se naşte ASIA, ca proiect. La muncă, eu eram una dintre fetele din ASIA, iar el unul dintre cei doi manageri ai trupei. Toate eram tratate în mod egal, fără diferenţe sau avantaje. Plecarea mea nu a avut de-a face cu muzica sau cu fetele din trupă. Am simţit că e momentul să evoluez în altă direcţie. Dar, dincolo de asta, e foarte greu să ţii patru fete împreună şi să fie cele mai bune prietene", a adăugat ea.

Irina Nicolae, în pictorialul din revista „The One“
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite