VIDEO Irina Loghin este internată la Spitalul Militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa de muzică populară Irina Loghin este internată la Spitalul Militar, se pare că ea ar fi suferit o comoţie cerebrală. Irina Loghin are 73 de ani.

UPDATE 15.30 Fiica artistei, Irinuca, a confirmat că artista este la Spitalul Militar, "unde i se fac investigaţii", fără să i se fi pus însă un diagnostic. "A fost internată alaltăieri (miercuri - n.r.). Este bine, poate să vorbească, comunică. Nu i s-a pus un diagnostic", a spus fiica Irinei Loghin.

Fostul senator Marius Marinescu, fost coleg la Senat şi prieten de familie al interpretei, a spus că, în acest moment, starea acesteia este stabilă.

"Irina Loghin trebuia să fie la o acţiune cu noi, în parc, pentru adopţia animalelor. În cursul zilei, am primit un telefon şi mi s-a spus că nu mai vine pentru că este internată la Spitalul Militar, ea suferind o comoţie cerebrală. Sper ca în 2-3 săptămâni, îndrăgita cântăreaţă să îşi revină şi să ne încânte din nou cu melodiile sale", a declarat Marius Marinescu, la Realitatea TV.

Comoţia este leziunea cerebrala cauzată de un traumatism la nivel cranian. Majoritatea pacienţilor se refac în totalitate după ce suferă o comoţie cerebrală. În puţine cazuri comoţiile cerebrale pot duce la tulburări grave şi ameninţătoare de viaţă. Comoţiile repetate sau severe necesită intervenţie neuro-chirurgicală şi pot cauza tulburări de mers, probleme de învăţare sau de vorbire.

Revenim cu amănunte.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite