Ion Caramitru primeşte o stea pe Aleea Celebrităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Caramitru a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor
Ion Caramitru a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor

Sezonul stelelor de pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame), din Piaţa Timpului (Bucureşti), începe anul acesta cu steaua destinată lui Ion Caramitru, în semn de recunoştinţă pentru contribuţia adusă vieţii cultural-artistice din Romania.

De asemenea, în calitate de fondator UNITER, Ion Caramitru va primi joi, pe lângă steaua de pe Aleea Celebrităţilor şi o stea de aur oferită de Casa de Bijuterii Sabion împreună cu „Placheta Bucureştiului", din partea Primăriei Municipiului Bucureşti.

Aleea Celebrităţilor este un proiect cultural organizat de Cocor, Teatrul Metropolis şi Primăria Municipiului Bucureşti început anul trecut în ianuarie. Daniel Stoica, acţionar Cocor, a declarat că proiectul susţine şi în 2012 arta şi cultura românească. „Steaua care va purta, începând de astazi, numele Ion Caramitru reprezintă omagierea unei cariere de excepţie în slujba publicului românesc", a adăugat acesta.

Steaua artistului va străluci de joi alături de cele ale altor mari personalităţi precum Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut si Stela Popescu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite