Ioan Ionescu, impresionat de profesionalismul actriţei Sharon Stone: “Am «furat» multe de la ea, în ceea ce priveşte meseria de actor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ionescu
Ioan Ionescu

Ioan Ionescu a fost unul dintre norocoşii actori care au jucat alături de vedeta americană Sharon Stone în pelicula "What about Love", ce va fi lansată la anul. Sharon Stone a petrecut două săptămâni în România, însă actorul Ioan Ionescu (38 de ani) a filmat cu ea doar şapte zile. Acesta a mărturisit că a fost foarte impresionat de profesionalismul şi de discreţia de care a dat dovadă Sharon Stone, scrie click.ro.

Este o doamnă. Am «furat» multe de la ea, în ceea ce priveşte meseria de actor. Şi-a pus pe masă tot bagajul de informaţii. M-a frapat discreţia cu care determină, printr-un gest, să-şi pună partenerul în capacităţile lui maxime de a juca rolul.Eu am avut rolul unui poliţist, ea era soţie de senator american. Ea a venit să-mi spună să eliberez un puşcăriaş. Atât de discretă a fost şi a lăsat să curgă totul normal, încât m-a ajutat pe mine să-mi fac rolul. Am avut noroc că ni s-a dat voie să improvizăm, ea a trecut peste text şi aşa m-a ajutat şi pe mine. Filmam câte 12 ore pe zi, iar în pauză Sharon repeta rolul. N-are fiţe. A mâncat cu noi de pe acelaşi platou, exact ce mâncam şi noi: salate, mâncăruri uşoare. Nu poţi mânca friptură de porc, pentru că te îngraşi şi n-ai voie pe perioada filmărilor. Plus că trebuie să te concentrezi asupra rolului, nu să digeri mâncarea grea. Sharon are igiena actoriei", a mărturisit Ioan Ionescu.

Actorul a fost impresionat şi de frumuseţea divei americane. „Are un corp de balerină. În fiecare zi, dimineaţa, înainte de filmări, făcea exerciţii fizice în cabina ei. Probabil ăsta e secretul siluetei ei", a declarat actorul.

Printre actorii români care au primit rol în această peliculă se numără şi Maia Morgenstern.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite