Învinsul „cu talent“, câştigător la „Dansez“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost eliminat de la „Românii au talent“, Ionuţ Tănase a reuşit să câştige, împreună cu Jojo, concursul „Dansez pentru tine“.

Ionuţ Tănase a plâns vineri seara când a auzit că el, orfanul care dormea prin scări de bloc iarna şi trăia de pe o zi pe alta, este câştigătorul competiţei „Dansez pentru tine" şi al unui cec în valoare de 60.000 de euro. Izbânda din marea finală a show-ului l-a convins pe Ionuţ că unele visuri chiar se împlinesc. Dar până să ajungă aici, drumul tânărului a fost un chin. Plecat de acasă la numai 5 ani, din cauza sărăciei, Ionuţ a muncit de mic pe unde a apucat pentru fiecare firimitură de pâine. A trăit pe străzi, a dormit în frig, a vândut ziare şi a măturat pe jos.

Încercare eşuată

Momentul în care viaţa lui Ionuţ avea să intre pe un alt făgaş a venit în urmă cu şase luni. Atunci, tânărul şi-a făcut curaj şi s-a dus la preselecţiile pentru show-ul „Românii au talent", împreună cu fraţii săi. Au urcat pe scenă sub numele de 3 Style Crew şi au făcut spectacol cu un număr de break dance şi deşi au fost acceptaţi în competiţie, n-au reuşit să ajungă prea departe. Ionuţ nu s-a lăsat însă. A aşteptat preselecţiile de la „Dansez pentru tine" şi a fost acceptat. A dansat împreună cu Jojo, a trecut de un duel şi a ajuns să fie desemnat câştigător. „N-am primit nimic gratis toată viaţa, a trebuit să muncesc pentru tot. N-am câştigat niciun loz în plic. Şi acum asta, nu‑mi vine să cred", exclama Ionuţ vineri seară în „ringul visurilor".

Bani pentru visuri

Deşi n-a câştigat premiul cel mare, Ionuţ Ionescu, partenerul lui Catrinel Sandu, s-a bucurat mult pentru locul doi pe care s-a clasat. A primit 20.000 de euro, o sumă cu care îi va putea ajuta pe micuţii de la casa de copii, unde a crescut şi el. Şi pentru Ionuţ viaţa se va schimba de aici înainte. Cu banii primiţi, tânărul, care a trăit o vreme pe străzi după ce a fugit de acasă şi a ajuns apoi la un cămin de copii, va putea să facă un pas înainte spre visul de a deveni antrenor de dans.

Şi pentru Andreea Toma, seara de vineri a fost magică. Deşi ea şi partenerul ei Pepe au fost cea mai bună pereche din concurs, primind de‑a lungul sezonului cele mai mari note, aceştia s-au calificat pe locul al treilea. Ei au fost răsplătiţi cu un premiu de 15.000 de euro, plus premiul special de 3.000 de euro din partea juriului. Din aceşti bani, Andreea poate face în continuare dans de performanţă, aşa cum şi-a dorit.



Perechile finaliste, cele mai bune din concurs

Pentru prima oară în cele 12 sezoane ale emisiunii, cele trei echipe care au reuşit să ajungă în marea finală au fost şi cele mai bune perechi din competiţie, acestea primind cele mai bune note pe parcursul show-ului. Intraţi în ring pentru a-şi împlini visul, uitând de durerile fizice şi de oboseala acumulată în săptămânile de antrenament, finaliştii au prezentat trei stiluri de dans şi coregrafii spectaculoase: flamenco, musical şi hip-hop.

Notele de 10 şi aprecierile juriului au curs toată seara pentru perechile concurente. Pepe şi Andreea Toma au reuşit, în opinia lui Mihai Petre, cel mai bun dans din tot acest sezon. Pe o melodie compusă şi interpretată de Pepe pentru mama sa, cântăreţul şi partenera lui au reuşit un flamenco considerat cel mai bun dans al sezonului. Toate perechile aflate în concurs au mai primit, pe lângă cei 1.500 de euro oferiţi la părăsirea competiţiei, sume consistente de bani de la sponsorii-parteneri. 

info
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite