Interviu cu Mădălina Ghenea: Este sau nu iubita lui Leonardo DiCaprio?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea, presupusa iubită a lui DiCaprio
Mădălina Ghenea, presupusa iubită a lui DiCaprio

Mădălina spune că a vi­sat la actorie din copi­lărie. Când DiCaprio şi pelicula „Titanic“ culegeau 11 Oscaruri, ea trăia în Slatina şi avea zece ani. Şi uite că azi cei doi au „naufragiat“ pe-aceeaşi plajă, undeva în Sydney. A fost sau n-a fost? Şi cine e Mădălina, fata care şi-a construit o carieră în modelling de la 14 ani în Italia şi a cucerit ini­mile italienilor după un videoclip cu Eros Ramazzotti şi

În Italia eşti faimoasă. De curând, ai avut şi premiera peliculei „I soliti idioti“, cel dintâi film al tău. Te laşi de modelling în favoarea actoriei?

Mădălina Ghenea: Nu mi-am dorit niciodată să fiu model. Am învă­ţat să merg pe tocuri când am în­ceput să fac meseria asta. Nu mă machiam, nu mă coafam... Mi-am dorit dintotdeauna să fiu actriţă. Când eram mică, imitam prietenii sau staruri din România şi ai mei întotdeauna mi-au spus că am ta­lent. Asta se va vedea. Aştept cri­ticile. În momentul în care mi s-a propus această comedie, eu aveam deja confirmată o dramă şi între­barea staff-ului meu, agenţi, ma­nageri, pentru că sunt mai multe persoane care au grijă de mine în momentul ăsta, a fost: să încep cu un rol simplu sau direct cu o dra­mă? Şi atunci am preferat antrena­mentul cu această comedie, fiindcă o dramă implică mult mai multă dăruire. Nu încerc să abandonez meseria de model, dar vreau să fiu mai selectivă cu proiectele care mi se oferă. Am trecut deci treptat la actorie.

Citiţi continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite