Înmormântarea Mălinei Olinescu, amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mălina Olinescu
Mălina Olinescu

Mălina Olinescu nu va mai fi înmormântată mâine, aşa cum anunţase iniţial familia artistei. Membrii familiei au amânat înmormântarea până când cei care cercetează cazul vor stabili dacă a fost sinucidere sau dacă artista a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia.

„Au apărut elemente noi şi vrem să se stabilească dacă a căzut, ca să poată avea parte de o înmormântare creştinească", a declarat pentru „Adevărul" Sida Spătaru, mătuşa Mălinei. Potrivit lui Petre Geambaşu, înmormântarea va avea loc vineri.

„Am amânat înmormântarea pentru vineri. Am primit acceptul preotului care o va înmormânta şi al administraţiei cimitirului Sf. Vineri pentru a avea o zi de mers la Patriarhie şi de a anula acea derogare pe care noi am cerut-o de la Patriarhie, pentru a i se face o slujbă. Ea va fi înmormântată vineri, tot în acelaşi loc, doar că va mai sta o zi în plus în capelă. Ora nu o ştim încă, mâine mergem la Patriarhie şi vorbim", a declarat Călin Geambaşu pentru „Adevărul".

Cântăreaţa Mălina Olinescu a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord. Mălina avea 37 de ani şi era fata cântăreţei Doina Spătaru şi a actorului Boris Olinescu.

Muzicianul Călin Geambaşu, prieten apropiat al Mălinei, a declarat că Mălina a ameninţat încă „de acum trei-patru ani" că se va sinucide. Între timp, cântăreaţa a făcut investigaţii medicale şi a urmat tratament pentru depresie la Spitalul Elias din Capitală.

Călin Geambaşu a mai declarat că pe artistă „o nemulţumea numai lipsa de perfecţiune din plan sentimental". Acesta a mai declarat în emisiunea „Acces direct", că fostul iubit al artistei, Sebastian, era violent cu aceasta. „Am auzit că o umilea, că o bătea frecvent, era total indiferent la dragostea pe care Mălina i-a purtat-o", a spus Călin Geambaşu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite