Indiggo „atacă“ piaţa muzicală din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Indiggo a semnat un contract pe mai mulţi ani cu casa de discuri internaţională Imagem Music, fiind şi pe cale de a avea propria emisiune TV şi un musical, dar şi de a se lansa un nou album, potrivit Mediafax.

Imagem Music este o casă de discuri care are în protofoliu artişti ca Phil Collins, Genesis şi Ludacris. Gemenele Mihaela şi Gabriela Modorcea, care formează trupa, au colaborat recent cu Jay-Z şi Kanye West, la realizarea albumului „Watch the Throne", care va fi lansat în curând.

Ele sunt, de asemenea, implicate în realizarea propriei emisiuni şi a unui musical, alături de compania de management din domeniul muzical DAS Communications şi ISH TV. Indiggo lucrează şi la un nou album, sub supravegherea lui David Sonenberg de la DAS Communications (care îi are în portofoliu pe Black Eyed Peas, Fergie, John Legend, Meat Loaf) şi în colaborare cu producătorii Peter Zizzo (Celine Dion, Avril Lavigne), Rockwilder (Christina Aguilera), Swizz Beatz (Beyonce, Jay-Z) şi DJ-ul Paul Oakenfold (Madonna).

„Mihaela şi Gabriela sunt doi dintre cei mai muncitori şi pasionaţi artişti pe care i-am cunoscut vreodată. Nu mă miră că talentul şi pasiunea lor au fost recunoscute de Jay-Z şi Kanye, când aceştia le-au ales pentru albumul «Watch the Throne». Suntem cu toţii încântaţi de viitoarea lansare a musicalului şi show-ului lor de televiziune", a spus Richard Stumpf, preşedintele Imagem Music SUA.

„Fetele sunt cu adevărat grozave. Când va începe difuzarea emisiunii lor şi când albumul lor va fi lansat, vor fi de neoprit", a declarat şi Sonenberg.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite