În sfârşit, Românii au talent!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acrobaţii trupei Extreme Brothers au prezentat un număr fabulos de „mâini în mâini“
Acrobaţii trupei Extreme Brothers au prezentat un număr fabulos de „mâini în mâini“

După tot felul de „nebunii“ şi cazuri sociale emoţionante, prezentate în ediţiile anterioare, concursul de la Pro TV a scos la rampă, vineri seară, talente pe bandă rulantă.

Dacă la ediţiile anterioare „Românii au talent" concurenţii erau parcă selectaţi după criterii tematice - în cea de-a doua, „nebunii" şi-au făcut de cap, a patra a fost dominată de poveştile emoţionante ale concurenţilor - vineri seară, la cea de-a cincea ediţie, au urcat pe scenă chiar ceea ce se caută în acest concurs: oamenii talentaţi.  

Timişoara i-a luat prin surprindere pe telespectatori când pe scenă au apărut cei de la Brigada 2/3, de această dată sub numele de Master Red&OZN, care au venit pe scena de la „Românii au talent" cu o continuare a numărului pe care l-au prezentat în prima ediţie a
show-ului. Aceştia au cucerit şi de această dată juriul şi au trecut în etapa următoare.

Fraţii Zamfirescu au făcut senzaţie cu chitările lor

Fraţii Zamfirescu au făcut senzaţie cu chitările lor, ridicând juriul în picioare

Fieraru Cristian (38 de ani) şi fiica lui, Cristina (15 ani), din localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara, au prezentat melodia „Ploaia" a trupei Cargo, cântată cu vocea acompaniată la ţambal.

Cristian e agent de pază la o bancă şi spune că şi-a descoperit talentul la 13 ani, când a învăţat singur să cânte la ţambal. „Când te-am văzut, am avut impresia că am văzut-o pe Andra la 15 ani!", i-a spus Andi Cristinei Fieraru. Cei doi, tatăl şi fiica, au trecut în etapa următoare cu trei de „Da".

Mentalistul a speriat-o pe Andra

Tânărul Cristian Gog, din Cluj, a urmat un liceu de informatică, iar după facultate a obţinut o diplomă de economist. Cristian e mentalist, o ramură a iluzionismului. El a reuşit să îndoaie cu puterea minţii o lingură de metal şi i-a ghicit gândurile lui Andi Moisescu: a spus cu exactitate la care cuvinte din textul imprimat pe o foaie A4 va tăia foarfeca lui Andi! Întrebat dacă are puteri paranormale, Cristian nu a dat un răspuns exact pentru că, a spus el, nu are un termen de comparaţie.

Flaviu şi Riky au executat un dans ţigănesc

„Îţi mulţumesc că ai venit. Actul tău e fantastic!", a spus Mihai Petre. „Mi-e frică de talentul tău", a mărturisit Andra, în timp ce Andi Moisescu a declarat ferm: „Eşti actul meu artistic favorit". O altă surpriză venită din Ardeal au constituit-o Flaviu şi Riky. Cei doi s-au cunoscut cu mulţi ani în urmă, când Flaviu, dornic să înveţe dansuri ţigăneşti, a ajuns la şcoala unde învăţa Riky, o şcoală cu mulţi elevi de etnie rromă. Şi-au făcut prezentarea în versuri, dar i-au impresionat pe juraţi cu mişcările lor de dans. „Nu mă interesează cine e român şi cine e ţigan. Pentru mine sunteţi doi oameni extraordinari care m-au cucerit azi!", a declarat Andi Moisescu.

Medic de la SMURD, sculptor în fructe

Pe scena de la „Românii au talent" din Bucureşti a urcat vineri seară şi un paramedic SMURD care a făcut o demonstraţie de sculptat viteza în fructe. Acesta a ajuns în etapa următoare cu trei de „Da".

Flaviu şi Riky au executat un dans ţigănesc

Mentalistul Cristian Gog

Mentalistul  Cristian Gog

Fraţii Zamfirescu din Craiova au făcut senzaţie cu chitările lor ridicând juriul în picioare. „Aţi fost fantastici! Eu cred că aveţi un viitor minunat", le-a spus Mihai Petre. „După un asemenea moment, nici nu ne mai găsim cuvintele!", le-a mărturisit şi Andra. „Fraţilor, eu, dacă aş fi în locul vostru, m-aş interesa în ce perioadă a fost finala primului sezon şi mi-aş rezerva câteva săptămâni, pentru că am impresia că vă paşte un cantonament", a fost comentariul lui Andi Moisescu. 

Un alt moment impresionant a fost al celor de la Extreme Brothers, trei acrobaţi craioveni care au prezentat un număr fabulos de „mâini în mâini". Doi dintre ei au lucrat până acum un an şi jumătate la un circ din Ungaria, unde făceau un număr de break-dance, după care şi-au propus să ia un nou membru şi să încerce ceva nou. Cei trei spun că au învăţat singuri exerciţiile de acrobaţie şi forţă, fără a avea un profesor. „Până acum, pentru mine sunteţi numărul unu", le-a spus Mihai Petre celor trei băieţi. Nu e de mirare că cei trei au plecat în etapa următoare cu trei de „Da".

Disensiuni între Mihai şi Andra

Constanţa a adus pe scenă talente şi poveşti de viaţă nemaipomenite! Deşi este în scaun cu rotile, Dănuţ Mirică nu a renunţat niciodată la pasiunea lui: hip-hopul. Acesta compune şi cântă în continuare, spunându-şi povestea în versuri. Talentul şi atitudinea de învingător i-au cucerit pe cei trei juraţi care l-au trimis cu trei de „Da" în etapa următoare.

Din cea de-a cincea ediţie a show-ului nu au lipsit nici divergenţele între juraţi. Andra şi Mihai Petre au avut o discuţie aprinsă în privinţa unei concurente de numai 11 ani, Luiza Adelina Ciudin. „100% de acord că ai o voce extraordinară, însă eu am o problemă cu genul ăsta de moment. E adevărat, ne simţim bine, dar sunt foarte mulţi oameni în ţara asta care fac aşa ceva. Deocamdată, răspunsul meu este nu", a afirmat Mihai Petre.

Cristian Fieraru şi fiica lui, Cristina

Dimpotrivă, Andra a susţinut că fetiţa are o voce nemaipomenită pentru vârsta ei, mai mult, este noua Maria Tănase a României. „Bravo. Nu toată lumea la 11 ani este la fel de talentată ca tine. Abia aştept să te văd în etapa următoare", a spus Andra. A rămas ca Andi Moisescu să decidă că aceasta va merge în etapa următoare. „Eşti o olteancă aprigă, frumoasă şi talentată. Răspunsul meu este cel mai uşor de dat din tot ce am văzut până acum, astăzi", i-a spus Andi înainte de a-i acorda „Da"-ul care a calificat-o pe Luiza în etapa următoare.

"100% de acord că ai o voce extraordinară, însă eu am o problemă cu genul ăsta de moment. E adevărat, ne simţim bine, dar sunt foarte mulţi oameni în ţara asta care fac aşa ceva. Deocamdată, răspunsul meu este nu."

Mihai Petre jurat

"Când te-am văzut, am avut impresia că am văzut-o pe Andra la 15 ani!"

Andi Moisescu jurat

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite