În iunie, Bucureştiul devine capitala rockului mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În iunie, Bucureştiul va fi capitala rockului
În iunie, Bucureştiul va fi capitala rockului

În iunie, Bucureştiul va deveni o capitală a rockului mondial, urmând să găzduiască concerte susţinute de nume grele ale genului precum Linkin Park, Slayer, Megadeth, Motley Crue, Motorhead, Manowar, Guns N'Roses, Godsmack, Evanescence, Within Temptation şi The Cult.

Primul eveniment muzical important al verii în Bucureşti este Control Day Out 2 powered by TuborgSound - Wild Beasts, Woodkid, The Shoes şi O.Children cântă live la Arenele Romane chiar de Ziua Copiilor, mari şi mici.
Seria superconcertelor continuă tot la Arenele Romane, pe 4 iunie, cu veteranii de la Slayer, care l-au cooptat şi pe Gary Holt, chitaristul Exodus, pentru actualul lor turneu mondial. Una dintre cele mai mari trupe de thrash metal din istoria genului, Slayer a mai susţinut un concert în România, în iunie 2010, alături de Anthrax, Megadeth şi Metallica, la evenimentul "The Big Four", în cadrul Sonisphere.

Concertul din 4 iunie face parte din seria pre-party-urilor B'estfest (6 - 8 iulie), care a debutat pe 25 mai cu trupa britanică Foreign Beggars, aceste evenimente urmând să aducă muzică live şi o parte din experienţa pe care publicul o va trăi la festivalul din comuna Tunari, potrivit organizatorilor, Emagic.

Două zile mai târziu, Mike Shinoda, Chester Bennington,
Brad Delson, Dave "Phoenix" Farrell, Joe Hahn şi Rob Bourdon - adică trupa Linkin Park - urcă pe scena special amenajată pentru ei la complexul Romexpo, pentru a susţine primul lor concert în România. Potrivit organizatorilor concertului de la Bucureşti, Events, 16 camioane vor transporta scena, back-line-ul şi sistemul de sonorizare. Foarte exigenţi în materie de sunet, cei de la Linkin Park au cerut un sistem de ultimă generaţie, ultraperformant, care nu se găseşte în România şi este adus special pentru ei din Republica Cehă. Show-ul dispune totodată de o producţie impresionantă, cu efecte de lumini spectaculoase.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite