Cum s-au distrat Clejanii la ziua lui Fulgi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica, Margherita,  Fulgí şi Ioniţă din Clejani, gata de petrecere
Viorica, Margherita, Fulgí şi Ioniţă din Clejani, gata de petrecere

Viorica şi Ioniţă de la Clejani, alături de copiii lor, Margherita şi Fulgí s-au distrat la un „bal mascat“, prin care l-au sărbătorit pe mezinul familiei. Imaginile vor fi difuzate sâmbăta aceasta, în show-ul „Clejanii“, de la Kanal D.

Vineri seara, un club din Bucureşti. Nu e unul dintre cluburile celebre în care-şi consumă amorurile de-o noapte băieţii de bani gata şi manechinele de doar 100 de euro (prezentarea), dar va găzdui o petrecere în care s-a investit destul pentru cei 14 ani pe care-i împlineşte aniversatul, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă din Clejani.


Vezi aici galerie foto de la petrecere.

Fulgí a ajuns la vârsta buletinului, act care-i va certifica nu doar cei 14 ani, ci şi numele despre care mulţi cred că e doar o poreclă sau un alint: Fulgeraş. Mai exact, Manole Dan Constantin Fulgeraş. „Pe naşul meu îl cheamă Fulgerică, de-aia mi-a pus şi mie un nume aşa frumos", se mândreşte el.

De fapt, Fulgí are în „background" două nume cu rezonanţă, Viorica şi Ioniţă din Clejani, care-i pot deschide aproape orice uşă şi, datorită cărora, ziua sa de naştere e sărbătorită cu mare fast, în prezenţa multor camere de luat vederi. Şi tocmai pentru că Fulgí e urmaşul lăutarilor din Clejani, petrecerea organizată de ziua lui va fi prezentată în episodul de sâmbătă, 12 noiembrie, al reality-show-ului „Clejanii", difuzat la Kanal D, de la ora 20.30.

Clejanii, „asaltaţi“ de camerele de luat vederi



Regatul meu pentru o limuzină

Cu puţin înainte de ora 19.00, oră la care urmau să sosească sărbătoritul şi familia sa, chelnerii făceau ultimele pregătiri. Pe lângă paharele aliniate pe mese şi bufetul suedez „împănat" cu diverse preparate, podeaua era spălată rapid cu mopul, iar mai multe ambalaje de carton erau împăturite cu grijă de chelneri. În tot acest timp, MC-ul făcea şi el ultimele - şi clasicele - probe de microfon: doi-zece, doi-zece...

Pentru a fi în ton cu tema petrecerii - Halloween/Bal mascat - două hostese se costumaseră şi ele în curtezane. Numai că rochiile lungi din catifea nu le-au protejat prea mult. „Mi-au îngheţat cracii", s-a plâns una dintre tinerele care aşteptau invitaţii chiar la intrare. Spre norocul ei, protagoniştii petrecerii au sosit repede (într-o limuzină albă), iar imediat după ei, primii invitaţi. Paradoxal, luminile din club s-au stins pentru intrarea triumfală a „clanului" din Clejani, în frunte cu Viorica şi Margherita, costumate în regine, Ioniţă, deghizat într-un soi de Rege Soare, şi Fulgí, un pirat necruţător, un căpitan Jack Sparrow de Clejani.

Clejanii, „asaltaţi“ de camerele de luat vederi

Colegii lui Fulgí au umplut ringul de dans



 „Antemergătorii", cei trei cameramani, au încercat să surprindă cât mai bine momentul, însă Clejanii au fost nevoiţi să repete intrarea, încă şi mai „maiestuos", pentru a da cât mai bine pe cameră. Imediat după protagonişti, au apărut şi primii invitaţi, un grup gălăgios şi vesel de elevi de la Liceul „Dinu Lipatti", colegi de-ai lui Fulgí. Unii costumaţi pentru eveniment, alţii nu, puştii nu s-au sinchisit de însoţitorii lor - bunici şi părinţi -şi au sorbit dezinvolt din cocktailurile colorate ce le-au fost oferite la intrare, discutând despre diverse mărci de whisky şi de bere.

De altfel, mămicile şi bunicile păreau şi ele mai preocupate de atmosferă şi de protagoniştii reality-show-ului decât de copii, iar o doamnă în vârstă nu şi-a putut controla o uşoară invidie, materializată într-un comentariu acid: „Mă, da' ce ţinute au! Ei în lux şi noi în sărăcie!".

Reality show-ul „Clejanii"nu presupune prea mult efort din partea Vioricăi, a lui Ioniţă sau a celor doi copii ai lor, ci, mai degrabă, îi pune la treabă pe cameramani. Dacă cei patru membri ai familiei Manole se comportă firesc în faţa camerelor, cameramanii trebuie să fie pe poziţii - sau să-şi găsească cele mai bune poziţii - pentru a nu rata niciun moment important şi pentru a captura cele mai bune cadre. Iar asta înseamnă, uneori, să filmeze cocoţaţi pe mese, pe boxe sau să ţină camera stabilă în mijlocul unei mulţimi de copii agitaţi, care dansează, ţipă şi se zbenguie, aşa cum s-a întâmplat la petrecerea lui Fulgí.

Colegii lui Fulgí au umplut ringul de dans

Margherita ia lecţii de dans de la Bursucu’



Viorica, trimisă la culcare

Cum era firesc, personajul principal al acestui episod, Fulgí, a profitat din plin de atenţia ce îi era acordată. „E o plăcere, mă mai fac şi eu cunoscut. Vreau să fiu vedetă, ca părinţii mei!", mi-a mărturisit adolescentul, atunci când s-a „rupt" pentru câteva minute de colegii săi. Cu teribilismul specific vârstei, Fulgí a trimis-o pe Viorica „să se culce" atunci când aceasta l-a întrerupt din declaraţii, întrebându-l ce vrea să mănânce. Mai ales că avea ceva important de comunicat: faptul că luase cu nota 10 examenul de pian.

Cu toate că şi-a dorit-o drept „cadou" pe Daniela Crudu - angajată a unui post concurent - Fulgeraş a primit alte „daruri" de ziua sa: o trupă de dansatoare şi pe Bursucu' (coregraf la „Dansez pentru tine"). Dacă primele i-au ridicat aproape instantaneu în picioare pe cei prezenţi, mai ales pe băieţi, coregraful a avut ceva de lucru până i-a convins pe invitaţi să i se alăture. Mai exact, să danseze pe melodii consacrate precum „El Meneaito", „Macarena" şi „Asereje". Însă, odată intraţi „în horă", cei mici au rupt „pingelele" şi au încins o „Lambada" în costume de prinţi şi prinţese, petrecând, ca-n poveşti, până la fatidicul miez al nopţii. Când părinţii şi bunicii au rupt „vraja" şi-au venit să-i ia acasă...

"Mă mai fac şi eu cunoscut. Vreau să fiu vedetă, ca părinţii mei!"
Fulgí
protagonist reality-show

Margherita ia lecţii de dans de la Bursucu’
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite