Ilinca Vandici a gustat din beţia vitezei: a fost copilot de raliuri pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca Vandici şi Vlad Cosma
Ilinca Vandici şi Vlad Cosma

Ilinca Vandici, actriţa din serialul „Narcisa: Iubiri nelegiute", a fost, pentru o zi, copilot de raliuri. Ea a urcat în dreapta pilotului Vlad Cosma, dublul campion din Citroën Racing Trophy România, pentru a descoperi senzaţiile extreme din timpul unui raliu.

„După această experienţă, pot spune că am devenit cel mai înfocat fan al raliurilor", a spus Ilinca Vandici, actriţa din serialul „Narcisa: Iubiri nelegiute", difuzat de Antena 1.
Testul s-a desfăşurat pe o probă specială de macadam, lungă de 4 kilometri, iar condiţiile au fost exact aceleaşi ca şi în timpul unui raliu. „Experienţa a fost uimitoare. Se spune că odată ce ai gustat din mirajul vitezei, starea de euforie îţi învăluie tot corpul, iar mintea îţi spune că mai vrea. Când ai parte de activităţi extreme într-un timp record, când îţi trec prin minte momente ale vieţii derulate ca într-un trailer extraordinar, când adrenalina se contopeşte cu teama, când ţi se taie respiraţia şi nu mai poţi să articulezi nici un cuvânt, când eşti la propriu pe marginea prăpastiei şi reuşeşti să treci ca pe muchie de cuţit mai departe, atunci poţi spune că într-adevăr ai învăţat să trăieşti, să simţi, să te cunoşti în situaţii limită", a declarat Ilinca Vandici, după experienţa de copilot alături de Vlad Cosma.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite