Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt şi-au luat verighete de la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase (65 de ani) şi logodnica sa, Brigitte Sfăt (34 de ani) au mers weekendul trecut la Paris. Cu ocazia aceasta cei doi şi-au ridicat de la bijutier verighetele comandate încă de anul trecut, potrivit libertatea.ro.

„N-am avut timp să mergem să le ridicăm până acum. Sunt două verighete simple, foarte subţiri, finuţe, din aur alb. Mă simt foarte fericită lângă Ilie, e omul pe care-l iubesc atât de mult", a declarat Brigitte Sfăt pentru libertatea.ro.

Aceasta a dezvăluit că Ilie Năstase nu a aşteptat un moment special pentru a-i oferi inelul.

„Mi-a dat verigheta când am urcat în maşină. Nici nu cred că era cazul să aşteptăm un prilej special, pentru că era o chestiune despre care eu ştiam. Acest lucru nu mai constituia o surpriză", a mai precizat Brigitte.

Totuşi, Ilie Năstase spune că nunta va fi făcută departe de ochii presei.

„Nu ne-am gândit când vom face acest pas. Se poate întâmpla oricând. Depinde de starea noastră de spirit. După ce se va consuma evenimentul, vom veni şi vă vom anunţa că ne-am căsătorit", a adăugat acesta.

Cu doar câteva luni în urmă, Brigitte Sfăt a primit de la fostul mare jucător de tenis un inel de logodnă în valoare de 22.000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite