Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani, pe Aleea Celebrităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ileana Stana Ionescu
Ileana Stana Ionescu

Actorii Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani vor primi joi, de la ora 12.00, câte o stea pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului (lângă Magazinul Cocor din Capitală).

Cei doi actori, care au interpretat peste 100 de roluri în mai bine de cinci decenii de carieră, vor fi aniversaţi cu ocazia împlinirii a 75 de ani.
„Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani sunt doi creatori de viaţă, permanent tonici, radianţi, care depăşescc luminile scenei şi ale ecranului în orice împrejurări. Ei au reuşit, prin prezenţa lor plină de farmec şi de căldură, să transmită energii pozitive, contagioase de viaţă şi bucurie. Stelele de pe «Walk of Fame» sunt în semn de gratitudine pentru că ne-au oferit asemenea trăiri în toţi aceşti ani de activitate. Le mulţumesc pentru dăruirea lor şi pentru prietenia de care au dat dovadă, atunci când au aceptat ca stelele lor să strălucească în acelaşi timp", spune George Ivaşcu, director Teatrul Metropolis.
Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame) este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului, în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Iniţiat de Teatrul Metropolis şi Cocor, deja celebrul Walk of Fame românesc a debutat în ianuarie 2011. Pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului strălucesc deja stelele altor mari personalităţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu şi Tamara Buciuceanu-Botez.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite