Huidu se retrage, „Cronica“ merge înainte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu (stânga) îl va lăsa la cârma „Cronicii“ pe colegul său, Mihai Găinuşă
Şerban Huidu (stânga) îl va lăsa la cârma „Cronicii“ pe colegul său, Mihai Găinuşă

Şerban Huidu nu va mai fi prezentator al emisiunii „Cronica Cârcotaşilor"  de la Prima TV, după cum a anunţat ieri, pe blogul său, în prima postare de la tragicul accident rutier provocat pe 16 octombrie, în care şi-au pierdut viaţa trei persoane.

„Am creat în ultimii ani un fenomen numit «Cronica Cârcotaşilor», de care sunt mândru şi care trebuie să continue fără mine în rolul de prezentator. Vreau să-mi asigur însă colegii că-i voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti ani! Nu voi mai apărea în prim-plan la «Cronică» şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident", a scris Şerban Huidu pe blogul său. „Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru. Aş vrea să nu confundaţi omul Huidu cu emisiunea în sine", a mai scris realizatorul.

Ediţie specială

Astăzi se va filma o ediţie specială a „Cronicii Cârcotaşilor", care va fi transmisă mâine, la Prima TV, potrivit reprezentanţilor postului. Şerban Huidu nu va participa la filmări. Show-ul de divertisment este difuzat la Prima TV de 11 ani. Iniţial, se numea „Cronica Cârcotaşului" şi era realizat de Şerban Huidu.
Ulterior, acesta l-a cooptat în echipă şi pe Mihai Găinuşă.  „Vreau să le mulţumesc fanilor şi prietenilor care au rămas lângă mine în aceste cumplite momente. Nu există cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie şi familiei mele! Vă rog să mă iertaţi!", a mai scris Huidu pe blogul său. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite