Huidu, atacat de Banciu: „Eşti de o ipocrizie înfiorătoare. Nesimţitule!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce le-a avut în vizor pe Andreea Marin şi pe Mihaela Rădulescu, Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu", de la postul B1 TV, l-a atacat aseară pe Şerban Huidu, pe care l-a numit „nesimţit".


Banciu a analizat şi comentat comunicatul pe care realizatorul „Cronicii Cârcotaşilor" l-a postat ieri pe blocul său, prin care anunţa că se retrage din emisiune.

„Huidu a fost sfătuit de avocaţii lui s-o ia mai domol, pentru că nu era momentul s-o facă el pe arogantul. Avea variantele următoare: şase ani de pârnaie şi aroganţă maximă sau să stea umil în faţa camerelor sau în faţa blogului şi să spună: «da, iertaţi-mă că am greşit». Decât să intri în puşcărie, mai bine îţi ceri iertare", a spus Banciu.

„Nu am ceva cu Şerban Huidu, nu mă interesează Huidu, Cronica sau Prima TV. Am ceva cu faptul în sine. Asta era de comentat, indiferent cine ar fi fost. Când oi omorâ trei oameni ca şi tine, atunci suntem colegi de breaslă. Eşti de o ipocrizie înfiorătoare. Nesimţitule!", a mai comentat Banciu.

Vezi aici ce spune Banciu despre Şerban Huidu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite