Încă o tragedie îl loveşte pe Şerban Huidu, la nici un an de la accidentul de la schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu, prezentator tv
Şerban Huidu, prezentator tv

La nici un an de la accidentul grav pe care l-a suferit pe o pârtie de schi din Innsbruck, Şerban Huidu a avut duminică parte de încă un accident. Maşina vedetei Prima TV s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care venea din sens opus, la Timişul de Sus.

Pe 29 decembrie 2010, Şerban Huidu, aflat în vacanţă în staţiunea montană Innsbruck, a suferit un accident pe pârtia Patscherkofel. În timp ce cobora în viteză pârtia, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. Din cauza vitezei, el a rămas inconştient după impact.

La acel moment starea de sănătate a realizatorului TV a fost catalogată drept „nesigură", el fiind supus mai multor investigaţii medicale.

A urmat o comă indusă de medicii austrieci, care a durat 24 de ore. Medicii au decis să nu-l supună unei intervenţii chirurgicale, ci să-l trezească treptat din starea de comă, reducându-i medicaţia care îl ţinea în această stare. La o zi, pe 30 decembrie, Huidu s-a trezit şi şi-a recunoscut soţia.

După o săptămână de la internare, el a fost mutat de la Terapie Intensivă într-o rezervă a spitalului.
Pe 6 ianuarie, realizatorul TV a început o serie de exerciţii de recuperare, care s-au întins pe o perioadă de două săptămâni la spitalul din Innsbruck.

Pe 4 februarie, Huidu a revenit în România. La momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV declarau că vedeta se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

Pe 14 februarie, Huidu a mers în studioul de la Kiss FM. Pe 9 martie a apărut în prima ediţie a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor". La recomandarea medicilor, Huidu nu şi-a reluat însă locul alături de colegul său, Mihai Găinuşă, el apărând mai puţin în sezonul trecut al emisiunii, care a debutat în aprilie. Cea care l-a „înlocuit"a fost bebeluşa Oana Ioniţă.

Pe 14 septembrie, Huidu a revenit la „Cronica Cârcotaşilor", într-un nou sezon, care se pregătea să „dea piept cu hahalerii tristelor figuri şi să-i scurteze de cap pe cei ce ştirbesc limba română, dar şi s-o dibuie pe regina corupţiei din vămi".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite